• Welkom op Natuurbegraafplaats Maashorst

Afscheid

Een persoonlijk en betekenisvol afscheid dat past bij de overledene, is ons uitgangspunt. Wij zetten alles op alles om uw persoonlijke wensen te realiseren. Ons team neemt alle tijd en rust om samen met u en de uitvaartondernemer het afscheid voor te bereiden. Als straks de herinneringen overblijven, is het een troostende gedachte dat de laatste wensen zijn vervuld.

Alles is mogelijk

Er zijn vele mogelijkheden het afscheid persoonlijk in te vullen. We hebben een ceremonieruimte en condoleancegelegenheid passend ingericht in de Maashorsthoeve. Catering is beschikbaar, maar u mag het ook zelf regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een picknick houden, gebruikmaken van de boskapel, zelf eten en drinken meenemen of rondom het graf het afscheid organiseren.

Alle tijd

U krijgt alle tijd om afscheid te nemen van uw dierbaren. Dit kan in de ochtend of middag. In de zomermaanden behoort een avonduitvaart ook tot de mogelijkheden. Ook na het afscheid zijn wij er voor u. Om uw dierbaren te herdenken organiseren wij diverse activiteiten. Hier kunt u onder het kopje ‘ervaringen’ meer over lezen.

Medio oktober kunt u gebruik maken van de Maashorsthoeve voor de samenkomst van de nabestaanden.


Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Newsletter
 
Sending